Categorieën

Contactbuizen Er zijn 9 producten

  • Contactbuis M6 x 25 mm. koperen contactbuis voor het lassen van staal en RVS geschikt voor de  TBI 150  toorts. uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken. In een zakje zitten 50 stuks  Kies de diameter draad die u gebruikt !

  • Contactbuis M6 x 28 mm. koperen contactbuis voor het lassen van staal en RVS geschikt voor de TB 250 / 360 toorts. uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken. In een zakje zitten 50 stuks  Kies de diameter draad die u gebruikt !

  • Contactbuis M6 x 28 mm. Alu contactbuis voor het lassen van Aluminium geschikt voor de TB 150 / 250 toorts. uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken. In een zakje zitten 50 stuks  Kies de diameter draad die u gebruikt !

  • Contactbuis M6 x 30 mm.  CuCrZr Contactbuis met een veel langere standtijd door toevoeging van Chroom en Zirkonium hogere hardheid,       temperatuur bestendiger) voor hardere lasdraden (RVS en oplasdraden) uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken. verpakking 50 stuks in een zakje Kies de diameter draad die u gebruikt !

  •  Contactbuis M8 x 30 mm. koperen contactbuis voor het lassen van staal en RVS geschikt voor de TB 360, 411 en 511 toortsen. uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken. Kies de diameter draad die u gebruikt !

  •  Contactbuis M8 x 30 mm. ALU  Contactbuis speciaal voor Aluminium draad kan ook gebruikt worden voor het lassen van staal en RVS geschikt voor de TB 250  / TB 360 toorts. uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken  Kies de diameter draad die u gebruikt !

  • Contactbuis M8 x 30 mm.  CuCrZr Contactbuis met een veel langere standtijd      (door toevoeging van Chroom en Zirkonium hogere hardheid,      temperatuur bestendiger) voor hardere lasdraden (RVS en oplasdraden) geschikt voor de TBI 360 / 411 / 511 /9W-RE toorts. uitwisselbaar met toortsen van andere- bekende- merken. 50 stuks in een zakje  Kies de...

  • Contactbuis M10 x 33 mm. CuCrZi Contactbuis met een veel langere standtijd      (door toevoeging van Chroom en Zirkonium hogere hardheid,      temperatuur bestendiger) contactbuis voor het lassen van Staal en RVS voor hardere lasdraden (RVS en oplasdraden) geschikt voor de TBI 9W toorts. uitwisselbaar met toortsen van andere merken. Kies de diameter...

  • GEBOGEN Contactbuis M6  koperen contactbuis voor het lassen van staal en RVS Heeft M6 schroefdraad Geschikt voor de  TBI  240/241, 260, 360, 411, 511 EN 511CC toorts.Let op contactbuishouder Is ook voor robot toortsen  te combineren met speciale Gaskoppen Kies de diameter draad die u gebruikt !

Toont 1 - 9 van de 9 items