Categorieën

BÖHLER MMA Er zijn 6 producten

  • De Selco QUASAR 150 Een meer dan gedegen inverter voor elektroden lasapparaat. Een nieuw apparaat met toch een reeds rijk verleden door zijn Zeer goede start eigenschappen Licht in gewicht iets meer dan 4,1Kg.

  • 150 Ampère Electrode lasapparaat op 230V Het summum in elektroden lassen op 230V Compleet in koffer. Zeer compact en licht 2,6kg Werkt ook op lang verlengsnoer. Ook voor Cellulose Electroden  Afstandsbediening optioneel 

  • De Selco QUASAR 180 Een meer dan gedegen inverter elektroden lasapparaat. Maakt 4mm lassen op 230V mogelijk Een nieuw apparaat met toch een reeds rijk verleden  Zeer goede start eigenschappen Mogelijkheden om de lasboog in te stellen; Hot start, Arc-force en Anti-sticking.

  • De Selco QUASAR 220 Een zeer gedegen inverter, Een electroden lasapparaat.   Een nieuw apparaat met toch een rijk verleden Zeer goede start eigenschappen Mogelijkheden om de lasboog in te stellen; Hot start, Arc-force en Antisticking Ook TIG lassen middels lift-arc mogelijk.

  • De Selco QUASAR 270 Een zeer compact inverter lasapparaat voor elektroden(MMA)      en TIG lift-arc lassen. Levert mooi laswerk, test hem, laat u overtuigen. Koeling via een luchtstroom door de machine,       gescheiden van de elektronica , geen vervuiling  Omkasting is zeer sterk en schokproef. De lichtste stroombron in zijn klasse. Ook met...

  • De Selco QUASAR 350 Een zeer compact inverter lasapparaat voor elektroden(MMA)       en TIG lift-arc lassen. Levert mooi laswerk, test hem, laat u overtuigen. Koeling via een luchtstroom door de machine,       gescheiden van de elektronica, dus geen vervuiling Omkasting is zeer sterk en schokproef. De lichtste stroombron in zijn klasse.

Toont 1 - 6 van de 6 items