Categorieën

Draadkniptangen  Er zijn 6 producten

  • Fix CO2 draadkniptang Nr. 1: 12-15 mm De Fix tang is een veelzijdige CO2 draadkniptang voor: het verwijderen van lasspatten, het schoonmaken bevestigen van het gasmondstuk en Vast en los draaien van de contact tips het doortrekken en afknippen van lasdraad.

  • Fix CO2 draadkniptang Nr. 1: 15-18 mm De Fix tang is een veelzijdige CO2 draadkniptang voor: het verwijderen van lasspatten, het schoonmaken bevestigen van het gasmondstuk en Vast en los draaien van de contact tips het doortrekken en afknippen van lasdraad.

  • Sirius draadkniptang klein, 180 mm MIG MAG Multi-Tool. Robuuste CO2 draadkniptang voor het verwijderen van lasspatten, op mondstuk, contact tip voor het doortrekken en afknippen van lasdraad. De Sirius draadkniptang is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en garandeert hiermee een lange levensduur.

  • Sirius draadkniptang groot, 210 mm MIG MAG Multi-Tool. robuuste CO2 draadkniptang voor het verwijderen van: lasspatten, mondstuk, contact tip het doortrekken en afknippen van lasdraad. De Sirius draadkniptang is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal Gegarandeerd een lange levensduur.

  • Welper W- 1 MIG/MAG draadkniptang, 178 mm lengte. Te gebruiken om: Lasspatten te verwijderen De gascup en de contacttip schoon te maken Doortrekken en afknippen van de lasdraad

  • Welper YS- 50 MIG/MAG draadkniptang, 210 mm lengte. Te gebruiken om: Lasspatten te verwijderen De gascup en de contacttip schoon te maken Doortrekken en afknippen van de lasdraad

Toont 1 - 6 van de 6 items