Categorieën

Optrel  Er zijn 10 producten

  • Optrel OSC. automatische lashelm. True color zicht. Kleurinstelling 4/9-13. Sensitivity (inclusief Super High). Delay functie. Verwisselbare batterijen (2 x CR2032). Doorkijk 50 x 100mm. Optrel ref. 1000.053.

  • Kleur donkertoestand: 9-12 Kleur lichttoestand: 3 Reactietijd licht-donker: 0,16 ms Reactietijd donker-licht: 0,3 s Lasruit: Met lasruit ADF 2,7 keer het gezichtsveld van een standaard industriële lashelm Superlicht en super comfortabel  Overige informatie: Te monteren op een veiligheidshelm

  • Lashelm Optrel Weldcap  een 'Lashelm' in de vorm van een baseball cap Lasbescherming voor toezichthoudende functies  Kleur 3  instelbaar 9 tot 13 

  • De Optrel VegaView 2.5 is een professionele keus voor lassers die tijdens het lassen graag optimaal zicht hebben. Met een lichtdoorlaat van 23% heeft deze lashelm in neutrale stand geweldig zicht op het werkstuk. De ADF-cassette (auto darkening filter) heeft volgens de norm EN379 een optische klasse 1/1/1/2 en is instelbaar van shade 8 tot en met 12.

  • Product omschrijving Maak kennis met de nieuwe Lashelm Panoramaxx van Optrel:  Breed! Helder! Kleurenecht! 6-maal groter zichtveld dan gewone ADF-lashelmen Volautomatische DIN-kleurinstelling Kleurecht zicht op uw werkstuk en omgeving Extreem helder zicht in de neutrale stand en slijpstand DIN kleur 2.5 Lichtgewicht: 550 gram

  • De verbeterde Optrel Panoramaxx serie. Met vernieuwde functionaliteiten! Waaronder Shadetronic en Fadetronic technologie in combinatie met de 5-point sensor systeem. Daarnaast is de Panoramaxx CLT lashelm licht en heeft een perfecte pasvorm dankzij de nieuw ontwikkelde Optrel IsoFit-hoofdband.

  • De verbeterde Optrel Panoramaxx serie. Met vernieuwde functionaliteiten! Waaronder Shadetronic en Fadetronic technologie in combinatie met de 5-point sensor systeem. Daarnaast is de Panoramaxx Quattro lashelm licht en heeft een perfecte pasvorm dankzij de nieuw ontwikkelde Optrel IsoFit-hoofdband.

  • Je zult je ogen niet gelovenZo helder is de nieuwe lens (beschermingsniveau 2!) Hierdoor hebben lassers voor het eerst een vrijwel onbeperkt en duidelijk zicht op hun werkomgeving. Dit in combinatie met het bijna perfecte kleurenspectrum van de CLT2.0 lens laat deze de lassers zien wat er echt aan de hand is in het smeltbad.

  • De e684 lashelm past zichzelf volledig automatisch aan de lichtintensiteit. Een sensor in de lashelm meet de kracht van de lasboog, waarna de ADF-cassette zich automatisch aanpast aan de lichtintensiteit.

Toont 1 - 10 van de 10 items